Leuk feestje gehad!! Een en al gezelligheid!
Blijf op de hoogte en volg Anous
17 Juni 2006 | Griekenland, Kérkyra
Na een maand werd het natuurlijk wel weer eens tijd voor een nieuw bericht!
Alles nog helemaal goed hier, ben voor het eerst echt brak.....en ook nog eens schor. maar zeker wel heel veel lol gehad gisteravond, stond ik daar op mijn oranje sokken (mijn oranje hockeyschoenen lagen ernaast, dat was echt te warm) en oranje broek, oranje hemdje, orandje lintjes in mijn haren en vlaggetjes op mijn gezicht heel enthousiast het nederlands elftal aan te moedigen met allemaal nieuwe vrienden die ik de vorige wedstrijd had gemaakt. het nadeel van de vorige wedstrijd (die was toen om 4 uur) was dat ik nog moetst werken daarna....dus tijdens de wedstrijd nix kon drinken (ik had er zogenaamd 2 op...en heb 'savonds de schade ingehaald door tot 4 uur te gaan stappen!) maar deze wedstrijd was qua tijd bijna helemaal toppie....meteen uit mijn werk, naar de Wild-Rose gefietst en kwam daar om kwart voor 7 aan. kroeg was al helemaal vol en oranje....was blij dat mijn plekkie aan de bar gereserveerd was!! Er waren ook 2 hockeyers aanwezig, meisje van Bennebroek en een jonge van Rood-wit, we hebben de rest even laten zien dat je niet meteen na het flutsignaal weg hoeft te gaan dat een feestje bouwen ook leuk kan zijn. Het was een feestje met een the-dans-ant sfeer erg gezellig. De foto's worden nog gemaild, dus ik laat het julie nog wel een x zien. Kreeg aan het einde van de avond te horen dat ik de volgende dat niet de transfer hoefde te doen maar administatie wegwerken op kantoor en allemaal kleurplaten kopieren....toen ik vanochtend wakker werd merkte ik dat dat ook het beste was vandaag....nieuwe gasten verwelkomen met een brakke kop en een schore stem komt ook niet altijd even goed over....het was in iedergeval gezellig!!
Ik heb me al aangepast aan het tempo van de grieken...vroeg opstaan, naar mijn werk fietsen...(heb mezelf een km-teller kado gedaan, weet ik tennimiste hoeveel ik heb gefietst als ik weer naar huis ga!!), tussen de middag slapen in aqualand....helemaal achteraan zodat de kindren mij niet kunnen vinden en ik lekker rustig kan lezen of slapen! en s'avonds (zeker nu met het voetbal) nog effe een borreltje in de kroeg. Klinkt allemaal goed toch?? Ik vermaak me prima, merk dat de dagen en weken heel snel gaan....merk ook dat je wel tijd voor je zelf moet maken, anders worden de weken wel heel zwaar....
Daarom altijd lekker op mijn vrijedag fietsen, liefst een heel eind naar een onbekend strandje toe, lekker zonnnen en zwemmen en dan weer terug fietsen. heb je toch nog het gevoel dat je wat gedaan hebt!!!
Het klinkt natuurlijk wel echt als een zwaar leven...hoest bij jullie allemaal??
Tom...hoe zit het met de huisvesting komende winter??? Al geregeld?
Ollie..Woon je al weer in Bergen of zit je nog ergens in Amsterdam verstopt?? Ben je heel braaf geworden of ben je nog wel eens stout?
pappa..fijne vakantie gehad in frankrijk met Oma Dorus ,en Dorus en Bob en Bowien??
Lien..Als nog van harte, heel erg dat ik je verjaardag was vergeten...En eeh, ik wil wel een kopie van jou fantaschtische verjaardagskado!
OOh ja, toen jullie zulk heerlijk weer hadden, was het hier echt drama met de pet op....echt veel regen gehad, paar x ook echt fris en koud....en 1 dag de hele dag een grijze lucht (afgewisseld met vochtige druppels) gehad....niet echt een leuke combi met een mountainbike....gelukkig heeft de zon Corfu weer gevonden! En ben ik mijn bruin getinte kleurtje weer aan het bijwerken! Iemand nog tips om nog bruiner te worden??? Altijd welkom!
hee tess, ik ga vandaag mijn adres sms-en naar je. Ik wil je wel alvast enorm veel plezier wensen en geniet er van!
He 2...lekkere vakantie gehad?? Wel he! leuk dat het zo goed gaat tussen jullie, hij is ook leuk!! Wanneer komen de kinderen???
Bar...weet niet wanneer de toetsweek begint of dat ik inmiddels alweer te laat ben...maar heeel veel suc-6! Wanneer gaan jullie op vakantie? Thailand klinkt goed. Alles goed met Juul? doe de groeten thuis en zou je mij het adres van steffie kunnen mailen!
Cliff, het is al bijna vakantie tijd! heel veel plezier en geniet er van. Heb je verdiend. Ik hoor/lees het wel hoe je het hebt gehad!
Liz, de poesejs zijn zo schattig!! Ze lopen nu echt alle kanten op...gelukkig hebben we hier geen gordijenn, die zouden echt niet meer heel blijven!
Maarten...hoest...nog veel mooie dingen gemaakt??? Moeten maar effe een biertje doen als ik terug kom...ik heb teveel the dans ants gemist. wanneer ga je op vakantie met Ivy??
Robje Zandvoort, alles goed met je??? Nog steeds samen gelukkig??
Robje Lermoos...lekker aan het genieten van je auto?? En al een officiele baan of zien we je de komende winter weer??
Ik zal best nog mensen vergeten zijn, aan iedereen de groeten...Ik zal zorgen dat ik nog blijf genieten!!
Liefs Anous
17 Juni 2006 - 15:58
Tom:
Heej.. Anous! klinkt inderdaaad allemaal erg goed zeg! Fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt. ik wens je nog heel veel plezier en doe 't rustig aan! kus -
18 Juni 2006 - 20:05
Eva (ollie):
hey bonus,ja nu ik je site eenmaal gevonden heb hou ik het trouw bij.fijn dat je het zo naar je zin hebt.je hebt het inderdaad erg zwaar, haha.nou geniet er lekker van.ik doe,los van een beetje werke en voetbal kijke naar het strand gaan en in mijn dorp klieren, terrasjes hoppe (ja wat doet een mens zoal) vrij weinig.maar heb grootse planne(haha)ja moet als ik jou verhalen hoor ook weer hoog nodig op uit.nou heel veel plezier.XX Olly -
19 Juni 2006 - 19:53
Gerscha:
Wat is dit nou anous? wordt ik gewoon over geslagen in de verjaardags berichten gewoon omdat ik echt geen flauw idee heb hoe dit programma werkt en hoe ik jou dus iets moet sturen zonder dat jij mij eerst iets stuurt.
oh dat brengt me trouwens op punt twee: dat ik jou email adres helemaal niet heb. t is echt een schande.
Kben blij dat je t in iedergeval erg naar je zin hebt en dat je je al goed in t griekse leven kan vinden. Beloof me in iedergeval dat je niet veel en veel te bruin thuis komt want mijn kleurtje uit lermoos is er nu tog echt wel af! :(
Verder zal ik je maar ff melden dat met mij alles lekker gaat, dat ik mn rijbewijs gehaald heb, weer een jaartje ouder ben geworden, druk aan t werk ben en in augustus verhuis naar amsterdam. waar ik hoop mijn goede kroeg manieren die ik van jouw geleerd heb door te kunnen zetten.
Nah dit bericht is nu al weer veel te lang, Geniet heel erg veel van je tijd daar, ga nog lekker veel uit, maar vergeet niet dat ze (en ik) je volgend jaar in lermoos weer nodig hebben! haha!
Hele dikke kuzke van Gerscha -
20 Juni 2006 - 18:04
Thijs:
He Anousje,
Ik heb je logje gevonden hoor! Je bent wel bijna terug, maar kan nu wel al je verhalen lezen hahaha Nu wel af en toe even wat nieuws op je logje zetten he!!!
Als je terug bent snel weer keertje een borrel doen!
Dikke kus Thijs -
21 Juni 2006 - 17:58
Grote Bar:
hey bonus!!
nou mn toetsweek is vandaag begonnen. het is niet zon hele zware ik ga t wel weer redden(zoals altijd).
Zondag heb ik mn showcase(had ik daar al over verteld?). Dan moet ik de hele dag naar Zwolle om aan coaches van amerikaanse teams( van universiteiten)te laten zien hoe goed ik wel niet kan hockeyen(...).
Dan de week na mn toetsweek heb ik mn eerste boofkampje, heb ik onwijs veel zin in, daarna ga ik met mam, stef en juul naar opa en oma in spanje, en daarna heb ik mn tweede boofkampje en daarna gaan we naar thailand!!!whoehoe!! vet geinig we zitten een paar dagen samen met de familie kesler(heleentje)op hetzelfde eiland en steffie zegt dat het halve corps deze zomer naar thailand gaat dus het wordt vast een leuke vakantie!!
Verder nog nieuwtjes...oja heb nu mn selectietrainingen voor de A(ook voor de dames1, maar na wat ik daar allemaal heb gepresteerd tijdens de training kan ik t daar wel vergeten. Fer wordt idd onze coach, wordt vet leuk jaar.
verder woont steffie weer een maandje thuis vanwege dr stage. Wel gezellig, moet alleen wel weer de badkamer delen. Met juul spreek ik niet zoveel, die zit vooral heel veel achter de computer, dus als ik m al spreek praat ik tegen zn achterhoofd en dan bestaat het gesprek meestal uit: DOE HET GELUID ZACHTER!! en HOUD JE KOP IK PROBEER TV TE KIJKEN!!. je kent t wel.
Verder heb k neit zo heel veel te melden. steffie dr adres is momenteel gewoon bl'daalseweg 9b ik vraag wel of ze dr amsterdamse ff mailt.
ik had nog een vraag aan jou: heb jij t bernini mysterie? ik kant namelijk nergens vinden.
naja ik ben wel uitgetypt gtst begint.
spreek je snel??
dikke kus grote bar
ps ik mis je inmiddels wel al een beetje hor!! -
22 Juni 2006 - 14:24
Steffie:
Heeey Nous, klinkt goed je verhalen, lijkt een beetje op Elba. Met mij gaat alles goed. Loop nu stage in de Rijp en woon dus weer tijdelijk bij papa en mama, heel gezellig. Moet iedere dag 6 uur op! Zo vroeg, maar begin er nu wel aan te wennen. De stage zelf is super leuk, al die oudjes zijn super super lief, en sommige zijn heel grappig. Vorig weekend heb ik het cricketkamp weer gehad, samen met volker, warner, Thijs wassenberg en Jet gedaan. We hadden maar 22 kinderen, maar was helemaal geslaagd. De foto's staan denk ik wel op de site. Mijn adres is de clercqstraat 102-1hoog, 1052 NM Amsterdam. Ik woon alleen dus t/m 16 juli hier en dan gaan we naar Spanje en Thailand.Weet niet waar je het voor nodig hebt, maar kom er tussendoor wel, maar vanaf 18 augustus ben ik denk ik weer in Amsterdam. Heel veel plezier nog daar!
Liefs Steffie -
22 Juni 2006 - 19:56
Cliff:
inderdaad het is bijna zover - ik ben klaar voor en ik heb ook flippers gekocht plus een snorkel! Hoe gaat het met jouw, druk ,druk,druk denk ik maar is er ook tijd voor fun,fun, fun? jawel! Tot later, xx Cliff -
23 Juni 2006 - 17:20
Robje:
Vooralsnog ziet het er goed uit. Ik heb nog geen vaste baan in het vooruitzicht, dus de kans dat ik in december weer naar Lermoos ga wordt steeds groter. En na ons zomerse bezoekje aan Lermoos heb ik er helemaal zin in. Het was echt super gezellig.
Tot mails
Groetjes Robje -
24 Juni 2006 - 12:12
Vera:
Hee anous,
Leuk om te horen dat je het naar je zin hebt! We zijn weer terug uit lermoos en hebben het onwijs leuk gehad.
Zijn heel veel bekenden tegen gekomen, zelfs sommige liftmannen herkenden ons en dat zonder ons mooi pakkie!! Het is echt onwijs mooi daar in de zomer. Hebben veel dingen gedaan zoals wandelen, rodelen. Zijn in Garmisch geweest en hebben veel in de tuin gezeten (we hebben touwens een mooi grasveldje voor de deur hihi)
Het was wel heel raar om daar te zijn met z'n 3en, dan is het huis echt wel heel groot! We hebben er alle 3 super veel zin in, het gaat echt weer kriebelen zo!
Liefs Veertje -
26 Juni 2006 - 09:50
Lineke:
Hey Anous!
Na al de berichten te lezen, mag ik niet achterblijven zie ik! Ik schrijf je nu een berichtje vanuit mn vakantieadres in Italie. We hebben gister nog gesmst na de dramatische wedstrijd van Nederland...heb je je verdriet nog weggedronken?! Wij wel, na uitnodiging van 2 Italiaanse jongens haha! Ik ga zo naar een meer, lekker dagje relaxen en dan weer weg van Rome en meer richting het noorden naar de kust.
Gaaf dat het bij jou allemaal ok is! Klinkt echt goed, het stappen heb je ook weer teruggevonden dus?! Niet meer oma bonus! haha Nou geniet er nog van! En als ik tijd heb zal ik onze Jan jouw kant opsturen!!!
Kus Lineke
p.s. Heb na mn vakantie weer gesprek bij een bedrijf. Duimen!!!!! -
30 Juni 2006 - 19:42
Marije:
hi anous,
klinkt wel geweldig daar met zonnetje, gezellige cafe's en prive-stranden....! kom je nog wel terug? hier alles goed. bijna vakantie, nog 3 weken, hoera! en het zonnetje schijnt inmiddels weer volop! ben erg blij met mijn tuin op het zuiden!
x marije -
02 Juli 2006 - 21:40
Liz:
ha! heb je gister gemaild. Heb gelachen om de fotos! Vooral die waarop jij een foto maakt van iets met je telefoon. Hoe typerend. xeliz en de hele barrow family -
09 Juli 2006 - 17:54
Marije:
Hi anous!
Bedankt voor je kaartje! Ik zal de tip onthouden :)
Heb jij ook een postadres daar? Ik heb vrijdag via marktplaats een oude racefiets gekocht! Hij rijdt super! Dus als je terug bent, kunnen we samen touren!
x Marije