Ik wil ook post!!!!!!!!!!!
Blijf op de hoogte en volg Anous
16 Juli 2006 | Griekenland, Kérkyra
Het is alweer tijd om jullie op de hoogte te brengen wat er allemaal gebeurd hier! en ik kan jullie vertellen, er gebeurd veel!!
Allereerst zal ik beginnen dat het met mij (natuurlijk) nog steeds onwijs goed gaat! Wat wil je ook, hittegolf geweest, alleen maar mooi weer, leuke kinderen (echt leuke bedoel ik dan!!) en een huwelijk van een van onze gasten. Klinkt allemaal ook leuk toch!
Effe iest anders....jullie mogen mij ook best een kaart sturen hoor! Ik ben de laatste tijd erg actief met kaarten (blijf dat ook stug doen hoor!!!) maar wil ook graag wat terug!
Daarom voor jullie allemaal het adres waar ik onder bereikbaar ben?
Aqualand Village
t.a.v. Anous van Maanen/Kidsworld
49100 Agios Ioannis
Corfu
Griekenland
Nou zo moeilijk moet het toch niet zijn...en natuurlijk niet alleen een kaartje, jullie mogen er ook wat opzetten hoor!
Ben dol op alle huis tuin en keuken verhalen (en roddels)
Er gebeurd hier trouwens ook genoeg, niet zozeer bij ons, als wel met onze locatie in het noorden. Collega technisch gezien (zij zijn met z'n 3en, 2 meisjes en 1 jongen) Het ging niet zo goed, de samenwerking, en ik geloof dat ze elkaar uiteindelijk ook niet zo lagen.....na 3 weken lang allemaal problemen en gezeik hadden ze de oplossing bedacht, jongen 1 week bij ons en een collega van ons 1 week daar...dan zou er wat rust komen in het noorden en konden ze er daarna weer met frisse moet tegenaan. De wisseling is net geweest, en binnen 3 dagen waren er weer allemaal (heftige) probelemen! En nu is de oplossing, de jongen gaat naar huis....dat had hij zelf gecreerd.....het extreme eraan is dat hij het gisteravond heeft gehoord en dat hij vanochtend om 10 uur het hotel moest verlaten.....sta je dan met je goede gedrag, op straat in Corfu.... HAHAHAAHA maar ja, ik weet nog niet alles, er is vast nog wel meer nieuws...ben wel nieuwsgierig....
het leven gaat hier gewoon door en is de laatste tijd erg gezellig! Het hoogseizoen is begonnen, wat betekend dat de jongerenreizen begonnen zijn. De GOGO-tour reisleider en de Beach-masters reisleidster zijn aangekomen met hun nieuwe gasten....Welkom in de wereld van Kroegentochten, coctailavonden en (vanavond) de dutchnight!!!! De coctailavond bouw ik langzaam op, de 1e week deed ik in 1 groeg mee, en week 2, 2 kroegen. Volgende week moet ik al 3 kroegen doen.
Het brengt ook leuke jongeren met zich mee! heb nu al de hele week lol met een paar boeren!!!! Jongens uit Havelte! Gezellige gasten en lusten ook een biertje!!! Jongens die ook schuurfeesten kennen. Vanavond de laatste avond met ze.....Mischien komen er wel weer gezellige nieuwe (boeren)
Denkt dat het wel goed moet komen!!
Ben gisteren maar eens een avond thuis gebleven, kon oogtechnisch ook geen kwaad! Voel me nu weer helemaal uitgerust, kan er vanavond weer tegenaan.
Hoop dat et met jullie allemaal ook goed gaat.
Marije: je hebt mijn adres nu, ik verwacht echt een super kaart van je en dat je getrouwd en wel terug komt uit Spanje!!!
Cliff: Hoe is je vakantie geweest??? Genoten, was het daar net zo mooi weer als hier?? Veel gezien nog??
Robin: Hoe bevalt je nieuwe villa??? Al helemaal gesetteld????
Coo: (en Ramon) zijn jullie al in Azie op huizenjacht of blijft het gewoon de oranjestraat??? Ben toch wel erg nieuwsgierig geworden?!!!
Sindy: Alles goed, cool dat je naar verweggistan op vakantie gaat, doe nu maar rustig aan, kan je er daar echt van genieten!!
Niels: al terug uit China, lekker op je motor gereden...geen ongelukken meegemaakt??
Hee Robje, wat dacht je ervan om met je peugot deze kant op te rijden...effe lekker vakantie! je hebt vast nog geen vaste baan toch, kan ik al uitkijken naar een winter gezellig samen???
Hee Tommieboy!!
Er was hier iemand met net zo'n accent als jij en hij was ook er gezellig! Maar kon em niet mijn broetje maken, want dat ben jij al??? Heb je je best gedaan op school, zodat mijn broertje weer gewoon mijn huisgenoot wordt in Lermoos???? Ga er wel vanuit hoor!!!
ief: Lees dat alles goed gaat daar in Suriname, genier er nog effe van! Ik stuur je nog een kaart voordat je vertrekt, maak er een mooie tijd van en geniet met het reizen me je ouders daar.....
fam Heemelaar: Alles goed met jullie?? Al in Spanje of Thailand...mijn post al ontvangen????
Tessa: wanneer ga je????? Heb je al een adres daar????
Lien: Hoest met de CD van jan?? Nog genieten??? Ik hoop voor je dat je eenkeer wordt aangenomen, maar stiekem hoop ik dat niet...een hele winter samen...lamme eend....lijkt mij gezellig
Gerscha: Ik zit weer op het lamme eend niveau! Moest wel op gang komen, maar inmiddels doe ik mijn naar eer aan hier. Miss Mythos
Rogier: nog op vkantie naar Corfu???
Rebecca: Welke studie gaat het worden, of gewoon gezellig bij ons in Lermoos!!
OLLIE: Hoest??? En nog enorm aan het feesten in Amsterdan of zit je vooral in Bergen... (NOU DAN WEET IK HET WEL!!!)
Fam de Vlas: ALLEMAAL ONWIJS GEFELICITEERD MET DE KLEINE!!!!
Vera: Nog contact met de scharrel??
PAPA: wil je me bellen en het adres van Dorus doorgeven.....Anders kan ik de kaartjes niet sturen en weet je niet hoe het met mij gaat....
LIZ: Kut man, morgen naar de rechtswinkel, hou je me op de hoogte!
Mocht ik nu effe iemand vergeten zijn....sorry!
Aan iedereen hele zonnige groeten van een heerlijk Corfu
16 Juli 2006 - 12:00
Hey Anous!
Ja Jan tijdje niet meer geluisterd, heb geprobeerd m te branden, maar tis beveiligd. Hij komt deze week weer een x hier in de buurt, wie weet ga ik er heen en zal aan je denken :)
Maar dat kaartje ligt al klaar hoor! Komt zo snel mogelijk naar je toe!!
x Lineke!!! -
16 Juli 2006 - 12:02
Hey Anous!
Maar dat kaartje ligt al klaar hoor! Komt zo snel mogelijk naar je toe!!
x Lineke!!! -
16 Juli 2006 - 13:00
He 2:
hahaha wilde je net een kaartje sturen maar had geen adres van je. Ik ga er nu heel snel achteraan. Heb je wel mijn smsje gekregen?
Hier gaat verder alles lekker. Ik heb aankomende week de laatste week op kantoor. Naja ik heb me aankomende week zo ingedeeld dat ik er eigenlijk niet eens ben.Super elaxed want dan kom ik mijn vriend de manager ook niet tegen. We starten maandag 24 juli ook met een turbo cursus, waar de kinderen dan 6 dagen in de week moeten zwemmen 4 uur per dag 2 weken lang. Maar wat heeft bert (manager) gedaan......hij heeft alle brieven telaat de deur uit gedaan. Zo weet dus niemend dat we een cursus aanbieden van de zomer. Ik sta trouwens niet achter deze zomer cursus omdat ik het teveel van het goede vind en uiteindelijk zijn de mensen die voor zo'n cursus kiezen niet de mensen die vaak zullen gaan zwemmen met hun kind
en die kinderen het dus ook snel zullen vergeten. Wat er dan gebeurd is dat als een kind in een ander bad gaat zwemmen en het ziet er niet uit, hij/zij eruit wordt gehaald en wordt er gevraagd waar hij/zij zijn diploma heeft gehaald (dat doen wij ook bij kinderen) wat dan weer uiteindelijk geen goede reclame is voor het bedrijf, vind ik !!
Maar nu weer even terugkomend op het begin....we hebben 5 kinderen tot nu toe en we moeten er 48 hebben !!hahahahahaha is dat niet grappig. Ik hoop dat hij zo hard op z'n b.k gaat. En ik ben ook heel benieuwd wat er met het rooster gaat gebeuren. Die heb ik namelijk gebaseerd op 48 kinderen en ik ben dus niet van plan om al die uren die ik mezelf heb gegevan weer in te leveren omdat meneer het niet goed heeft geregeld en dus veel te weinig kinderen heeft. Maarja we wachten het wel af, maar stiekem lach ik me rot. hahahaha
Verder gaat het olivier en mij nog steeds goed en gaan we aanstaande maandag 17-7 alweer een jaar met elkaar.
Oja gisteren was het bloemendaal jazz en daar zag ik dat Anouk (van rogier) stond te zoeken met Nick (die van de feesten van frank en nick) en rogier stond en praktisch naast. weet dat was echt een gek gezicht. Hoe zit dat?
En hoe zit het bij jou? Ben je nog een beetje aan het zoenen her en der?
Leuk om te horen dat je het zo naar je zin hebt. Geniet er maar lekker van.
Tot snel,
Kus marianne
17 Juli 2006 - 15:20
Gerscha:
Hey anous, blij te horen dat je weer op lahme eend niveau zit. is altijd een goed niveau om op te zitten.
Wat een gedoe zeg daar in dat Corfu met die collegas en zo. Blij in iedergeval dat jij niet naar huis toe moet, tog? En dat al dat gezeik niet bij jullie is maar in t noorden.
Nah over hier is nog niet veel te melden. Kben nog steeds hard aan t werk, misschien wel een beetje te hard want ik hou geen tijd meer over om leuke andere dingen te doen.
Nah en om even me zelf tegen te spreken: ik ben wel lekker een dagje leuk aan t winkelen geweest. Kheb veel te veel uitgegeven maar wel geweldige dingen aan overgehouden.
Ook verhuis ik over twee weekjes naar amsterdam om daar de buurt onveilig te maken. moet nog wel veel regelen voordat ik kan verhuizen. alles nog inpakken en kasten en zo nog kopen.
Nah kdenk dat ik je zo wel weer heb ingevuld over wat er allemaal gebeurd hier in holland bij mij. Hou me op de hoogte over hoe t daar is, en je kan snel (nah ja snel, kben niet zo goed in snel dingen doen!) een kaartje van me verwachten.
Hele dikke kuzke van Gerscha
17 Juli 2006 - 16:43
Marten:
hoe is het met je? hier alles goed. ben dood moe. maar ga je binnenkort een mailtje sturen.
x -
17 Juli 2006 - 18:45
Ief:
He Anous!
Thanx voor je kaartje!Ik heb hem van de week ontvangen! leuk om post te krijgen hier in Suriname. Ik lees op je site dat het bij jou ook super is! Leuk om te horen! Voor jou begint het nu ook allemaal op te schieten!
geniet er nog maar van en we spreken elkaar weer snel in Nederland!
xx Yvet
ps: heb je mijn kaartje nog ontvangen? ik weet hoe het is om post te ontvangen als je lang weg bent:)
17 Juli 2006 - 20:07
Sietske:
He Anous, wat een leuke verhalen weer. Wat was het gaaf he ONZE WK-wedstrijden. Gereserveerde plaatsen aan de bar. Ik heb de foto's dit weekend nog es bekeken en aan die zijn echt wel lachen hoor. Jij op je oranje sokken. Hier in Holland is het snikheet. Morgen weer vroege dienst, dus wie weet zoek ik het water nog ff op. Heel veel plezier daar en mocht je de wild-rose-mannen nog zien (Hans, Joost etc) dan doe je ze maar de groetjes!!!! Have fun! -
17 Juli 2006 - 20:56
Dorus:
hai lieve Anous,
Eindelijk hier eens een berichtje van mij.
Leuk om al die berichtjes van jou te lezen.
Zit nu bij Rolf en logeer hier 2 dagen, want m'n vloer wordt geschuurd en mag er nu niet op lopen.
De kids zijn net voor 2 weken rond Sicilie aan 't zeilen. Vandaag had ik dagje vrij en ben met 30 graden gaan golfen met Baudine op de Houtrak. Was super en heb weer m'n handicap verlaagd, nu 17.
Daarna zijn rolf en ik ff gaan zwemmen in zee. Toen nog een borrel bij Lola. Gelukkig hoef ik nog maar 3dagen te werken en dan gaan Rolf en ik een weekje naar Ierland. Als ik terug kom gaat Paddy m'n kamer schilderen en blijf ik de rest van de vakantie lekker hier.
Het ga je goed, ik lees dat je geniet, top!
Tot snel, ik weet nu hoe ik je kan mailen. heel veel plezier, liefs Dorus
p.s. m'n adres: Mauricialaan 48, 2051LH Overveen -
21 Juli 2006 - 11:42
Rogier:
He Nousie,
Top om weer wat van je te lezen en dat het lekker gaat met je gaat!!!
Hier alles lekker rustig en warm. Sportschool is uitgestorven met dit warme weer en begin me dus al weer aardig te vervelen..... Overigens wel een goede stap geweest om duinlust weer te verlaten en terug te gaan naar mijn oude werk! Gezelligheid zit er weer goed in en lach me dood hier! En nee, ik hoor je al denken.... ik loop niet met volendamse te kloten, is en blijft niet mijn volkje, hahaha... Verders zo lekker zomerrooster en dus veel vrije tijd, beetje bijkleuren op het strand en eindelijk eens leren kitesurfen!!!! Moet wel hele vakantie doorwerken, dus corfu zit er niet in, helaas......
Hoe staat het met jou scharrels daar, maak je ze nog een beetje gek, of wordt je daar ook al te oud voor????
Spreek je snel weer, geniet nog ff van het mooie weer, want voor je het weet sta je weer in de sneeuw......
kussie
Voor Marianne>>> Leuk dat je ff gedag zegt en een biertje komt doen op Jazz, win je wel weer een prijs mee, hahaha. Overigens zijn Nouk en ik al bijna jaar uit elkaar, dus zo vreemd was het nou ook weer niet ;-) -
21 Juli 2006 - 21:03
Eveline:
Hee Anous!!!
Thanx voor je kaart, echt leuk! Grappig dat jouw ex-collega nu bij Annemieke zit, als ik het goed heb begrepen delen ze zelfs het appartement!
Je verhalen klinken goed, leuk werk en genoeg te doen in je vrije tijd! Goed man. Tot hoe lang blijf je daar?
Met mij ook alles prima. Druk aan de scriptie... ;)dat wil met dit weer niet echt lukken. Heb sinds 3 juli een baan, bij mijn stage adres. Erg leuk, eindelijk écht werk dat ik wil blijven doen!
Ik heb kaartjes voor de Haarlemse Honkbalweek volgende week zaterdag (Serge is organisator), kom je niet ff langs? Gaan we samen naar de wedstrijd nederland- china. Ik vroeg Co al, maar die gaat die nacht op vakantie.
Nou, nog heel veel plezier met werken en feesten en succes!
x Eef -
22 Juli 2006 - 10:52
Sindy:
Hee wijffie,
Leuk om te lezen dat je het daar zo naar je zin hebt, qua werk, maar ook qua feesten en borrelen. (laat ik het netjes houden en het niet gelijk zuipen noemen, hihi)
Luek dat je zoveel contacten legt. (heb jij sowieso geen moeite mee met je vlotte babbel)
Heb je nog steeds zulk lekker weer? Wij zijn hier in NL ook alweer bezig aan onze 2e hittegolf deze zomer, dus waarom ik naar Gambia ga is me een raadsel.;-)
Ik zal binnenkort eens op zoek gaan naar een leuke kaart voor je, want ik denk niet dat ik dat uit gambia moet gaan sturen, wie weet komt ie dan eens aan als jij alweer in Lermoos verblijft. (is dat al zeker dat je daar weer heengaat?)
Nou mopsie, ik ga weer ff van de zon genieten. Ik spreek je snel weer. Heel veel dikke zoenen vanaf het Tesselschadeplein!
xxx Sindy -
22 Juli 2006 - 13:36
Hans Wouter Roel Ruud (Havelte(rboeren)):
Bonus! alles goed? wie geht's in corfu? is het nog een beetje gezellig in de wild rose? je moet ons wel even op de hoogte houden van de roddels.. we hebben de foto's bekeken er zijn geen schokkende beelden bij. dat komt natuurlijk door jou super truck met de camera waardoor de 'gevaarlijke' foto's verloren zijn gegaan. hoe is het verder met ko? leeft hij nog? als je in nederland bent laat het dan even weten dan zullen we het eerst volgende schuurfeest bezoeken met zn allen. Doe rustig aan daar en we spreken je!
groeten en een kus uit havelte. -
23 Juli 2006 - 10:46
Bolly:
joe hoe, leuk om te horen dat het werderom weer super met je gaat. het doet me echt denken aan de tijd toen ik in turkije werkte. met die kroegetochte en alles. Geinig van die gozer, lekker naar huis met zo'n herrie schopper.ja toch.(niet dan)ik heb dus nog steeds nie wat ik wil.en dat is nog al irri, maar vermaak me wel hier. moet wel veel werken ik werk namelijk nog steeds op de rondvaart boot en in een restaurant en op het strand.ja je moet toch wat en het houd me weer uit de kroeg.(????)verder heb ik nix echt byzonders megemaakt.veder wil ik ff zegge dat iedereen van lermoos gewoon weer het ganze seisoen aanwezig moet zijn. dat gezeur over studies en echte baantje.dat kan altijd nog.zeg jij er eens iets van anous.ik heb geen overmacht.o ja en robje zegt de hele tijd dat hij op onze kamer gaat.maar dat gaat ook mooi nie door ,toch?!nou ik mot er vandoor. heel veel plezier daar. xx die zwarte
26 Juli 2006 - 20:44
Hansje:
Hoi Anouchka, leuk om dit allemaal te lezen, we gaan je een kaart sturen vanuit de jungle. We vertrekken zaterdag, het wordt geloof ik een grote Bloemendaal-reunie daar maar dat is wel gezellig zo af en toe. Vorige week met z'n viertjes in Spanje geweest was heel lekker. Hier is het vandaag goed heet, vandaag in kamer beneden om 22.00 uur nog steeds 27,5 graden, nog nooit meegemaakt. Maak er een leuke tijd van daar, liefs Hansje -
30 Juli 2006 - 15:13
Em:
he nous,
ik hoef me geen zorgen te maken dat je te weinig feest geloof ik ;) hier alles chill, heb net vakantie, ge bbqd met heren 4 (jaja gepromoveerd!) en dikke planen gemaakt voor het komende jaar (condititrainng:/
)ga komende weken beetje werken en voorbereiden voor lowlands en barca!!!! heb ik zin in man. veel plezier en succes met je collega's!! zal je een mooie kaart sturen uit barca(of ben je dan al terug?(1sept)) dikke kus! -
30 Juli 2006 - 15:49
Marloes:
HOIII Anous! Ik dacht ik laat ff iets van me horen. Mn stijltang doet het nog steeds ;-) maar gebruik hem vrij weinig, was te verwachten he haha. Alles goed daar? Hoop dat k eind sept een paar dagen terug kan komen!
x marloes -
07 Augustus 2006 - 09:17