helemaal goed hier!!! - Reisverslag uit Kérkyra, Griekenland van Anous Maanen - WaarBenJij.nu helemaal goed hier!!! - Reisverslag uit Kérkyra, Griekenland van Anous Maanen - WaarBenJij.nu

helemaal goed hier!!!

Blijf op de hoogte en volg Anous

13 Mei 2006 | Griekenland, Kérkyra

Hallo Allemaal,

Jullie hadden toch niet eerder een reactie van mij verwacht??? Het is al knap dat ik deze site heb, om nou elke keer in een internet cafe te gaan zitten terwijl de hollndse kroeg er tegenover zit....geen nieuws is goed nieuws. Zit nu op kantoor en zal er nu eens even goed voor gaan zitten!!

Het is helemaal super hier! Zeker als het weer zo blijft zoals het nu is. Was heel frustrerend om te horen dat het in Nederland warmer was dan hier.....zeker als wij daar dan nog regen en onweer bovenop krijgen!! (Zelfs te koud voor de kroeg!!)

Inmiddels is er veel gebeurd, we zijn weg uit het schrale hotel waar we in zaten en zitten nu ieder in een eigen appartement. Gewoon echt een eigen huisje! Is heel gaaf!Zeker met al mijn foto's van thuis ziet et er gezellig uit.

Wat het ook erg gezellig maakt is dat er een huispoes is....en die was zwanger! Inmiddels piepen en 2 kleine babypoezen af en toe heel hard om hun mamsie....! Erg gezellig en lief in iedergeval.

Tot nu toe was ik altijd afhankelijk van mijn collega als we naar het werk of de stad gingen maar sinds kort heb ik een eigen fiets!Ben helemaal gelukkig!! Heb inmiddels ook al veel kilometers gemaakt en mijn spieren zijn weer helemaal in shape. (ze hebben hier behoorlijke bergen!)
Net als in Nederland fiets ik elke dat naar mijn werk en op mijn vrije dag een fietstocht!! Wat zal ik gespierd terugkomen!!

Wat ook erg gezellig is is de hollandse kroeg in het dorpje bij ons! Ze zijn al helemaal klaar voor de WK! kan niet wachten tot het feest los barst! Een ander feestje wat ik mis....de play-offs!!! Bloemendaal met een 6-3 overwinning en dat voor een uitwedstrijd....tegen het zuiden! toppie hoor!

Morgen is de 2e wedstrijd thuis om 13:00 uur. Zou iemand mij de uitslag door willen sms-en....ben toch wel erg nieuwsgierig!

Hier verder alles zijn gangetje....nu veel kleine kinderen (omdat de schoolvakanties afgelopen zijn) binnenkort weer grotere, nu nog rustig.

gaat allemaal goedkomen,ik ga er weer vandoor! Allemaal zonnige groeten en hoop dat het met jullie ook goed gaat. Binnenkort weer meer!

Liefs Anous

• 13 Mei 2006 - 14:17

He 2:

He nous,
    leuk om je verhalen te horen. heb je eigenlijk nog een leuke verjaardag gehad? Wil je je 06 even naar me doorsturen, kunnen we misschien iets meer contact met elkaar houden.

Kus

• 13 Mei 2006 - 15:53

Sindy:

Hee wijffie,
    Fijn te lezen dat het zo goed met je gaat! Het gedeelte over de moederpoes en de kleintjes spreekt mij errugh aan. (verrassend!!) Het klinkt allemaal erg goed, fijn dat je je al lekker thuis voelt op je eigen stekkie. Met mij gaat het weer even iets minder momenteel, heb weer een megaterugval, dus zit met flinke rugpijn thuis. Neuroloog constateerde iig geen hernia, maar wel een "staalkabel"(=spier) in mijn rug die niet helemaal lekker zit.Dus ga weer braaf elke dag 2 uur sporten en daarna de sauna in.We hebben hier idd superlekker weer gehad de afgelopen week, ben dan ook blij dat ik ziek thuis zat, ben dus lekker bruin geworden. haha. Ik ga zo koken, lekker oerhollands om 18 uur aan tafel! ;-)
    Spreek je hopelijk snel weer.
    Heel veel dikke kusen,

Sin

• 13 Mei 2006 - 16:12

Maaike:

Klinkt helemaal goed Anous! Van HC Bloemendaal heb ik geen verstand, wel net 2-3 verloren met Veracket4 tegen Oude Pekela, verdriet verdronken met Pitchers Heineken (hebben ze daar vast ook wel ;)) Zelfs op Corfu stomen ze klaar voor het WK, wat gaaf! Veel plezier en veel liefs uit het nog steeds zonnige Groningen!
    Maaike

• 13 Mei 2006 - 17:11

Ron:

hey nous,
    dit is ron update ik ga niet naar turkijen maar naar tenerife per 2 juni dat wordt de nieuwe basis plaats en ziet wel verder wat er dan gebeurt. maar ik hou je op te hoogten.groetjes

• 15 Mei 2006 - 10:00

Eliz:

hi! klinkt erg fijn, vooral de fiets is prima! hier is het gelukkig voor jou (en voor mij) slechter weer geworden! x

• 15 Mei 2006 - 11:10

Gerscha:

Hey anous.

Goed om te horen dat alles daar zo geweldig is. Kben blij dat alles zo goed uitpakt. Geniet lekker van t mooie weer want op dit moment is t weer in nederland een stuk minder.

Klinkt alsof t holland cafe daar wel erg gezellig is. Zeker jammer dak niet mee kan feesten!

Nah geniet heel veel daar en hou me op de hoogte.

Kuzke Gerscha

• 15 Mei 2006 - 19:09

Ief!:

Ha anous!

Zo zo dat klinkt goed daar in Griekenland!
    Hier in Suriname is het ook onwijs gaaf! wat een belevenissen elke keer toch weer en wat maak je veel mee in zo een korte tijd. Jammer zijn nu alleen de overstromingen. Hierdoor kunnen wij geen tripjes maken of heel weinig tripjes. VOorlopig dus eeen beetje in de buurt van Paramaribo blijven. Ook dat komt wel weer goed, ik heb nog een lange tijd te gaan hier. Vandaag mijn eerste stagedag gehad wat flink tegen viel aangezien ik voor de klas moest gaan staan!:S Kinderen die niet luisteren was een groot probleem, maar ook dat zal wennen!
    Ik wens je nog heel veel plezier daar! geniet er nog maar even van!

Fiesen doe ik hier ook genoeg!hahah!!

Liefs Ief

• 16 Mei 2006 - 15:29

Rolf Van Maanen:

Dag mijn lieve dochter,

Goedte lezen dat het je zo goed gaat. Het enthousiasme spat er van af. Hier is ook alles O.K. Dimi is zijn verhuizing aan het voorbereiden. Volgende week dinsdag is de overdrach en kunnen ze er in. Hans kiept in het 1e van CC Bl'daal. En ik wordt vrijdag a.s. benoemd als voorzitter van die club. Na veel aandringen heb ik me overlaten halen. Maar ik vend het ook leuk en denk dat het me lukt met de vele leden die actief zijn binnen de vereniging weer een nieuw elan te realiseren. Met Dorus gaat ook alles goed dus veel te klagen heb ik niet. Ik zal je wel weer eens bellen. Maar heb ik jou Griekse nummer wel? Laat me dat nog eve weten.

Groet en een dikke kus van je vader

• 18 Mei 2006 - 18:29

Marije:

hi anous,
    lekker hoor dat je nieuwe huisje goed bevalt! en dat ze er kleine poesjes hebben is natuurlijk helemaal geweldig!!! stuur er een op, dat is gezellig voor muis :). lekkere weertje daar? wat is de temperatuur? en gezellig met je collega's? vast wel! zeker met zo'n kroeg voor de deur! ik ga zaterdag mee volleyballen met de nacht van bloemendaal. marjet is bang dat we verliezen omdat ik in het team zit, haha! (zielig he, voor mij...) nou, ik laat het je wel weten!
    geniet ze daar! x marije

• 19 Mei 2006 - 14:10

Rebec:

Klinkt allemaal super!heel veel plezier nog (ook met je fiets,haha)
    kus, Rebec

• 29 Mei 2006 - 12:25

Olly:

joehoe,
    nou mevrouw olie heeft je site na 2 maanden ook gevonde.
    klinkt allemaal super leuk, en denk dat je weer een super zomer te gemoet gaat.ik hoop dat je werk ook heel leuk is en je collega's ook.nou de groeten aan die katjes.en heeel veel plezier.toedeloe liefs eva (ollly)