1e bericht van Corfu
Blijf op de hoogte en volg Anous
22 April 2006 | Griekenland, Kérkyra
Vrolijk Pasen.....Beetje laat zou je zeggen, maar nee...in Corfu is het dit weekend pasen!! Heel hylarisch om mee te maken, alle doden lammetjes die op de scooters vervoerd worden voor het dinner van zondag!! Gisteravond is het allemaal begonnen, met een feest in de stad, vanochtend ging het om 11 uur verder. Op dat moment werden uit alle huizen en winkels rode potten naar benenden en buiten gegooid, daarna optocht met een band door de stad. (De drukte van Koningingendag in A'dam is er nix bij) en vanavond om 12 uur is er vuurwerk!! (en dan ben ik jarig, dubbel feestje!!)
Al met al indrukwekkend hier.
Vlucht ging goed hier naar toe, beetje jammer dat het met mijn bagage weer wat minder soepel verliep, die kwam een dag later aan, maar et is er!
Ons onderdak nu is niet echt om over naar huis te schrijven, een zeer schrale slaapkamer met een nog schralere douche....Maar woensdag gaan we verhuizen naar een ander stadje! Gouvia. Daar krijgen we ieder een eigen studio. Hoet het er daadwerkelijk uitziet weten we nog niet, maar alles is beter dan waar we nu zitten. (en ik ben sinds oostenrijk toch wel wat gewend!)Ook ligt het dorpje aan het strand en hebben ze een Nlkroeg, dus op voetbal gebied hoeven we hier ook nox te missen!!
Ik ga nu stoppen anders wordt et weer veel te lang,
tot de volgede keer! Onwijs bedankt allemaal voor jullie reacties, is echt super om te lezen!! THANKS
Veel liefs van lichtbruine ANOUS
22 April 2006 - 18:56
Eliz & Marije:
Er is er een jarig hoera hoera dat kun je wel zien dat ben jij!! Dat vinden we allen zo prettig jaja en daarom zingen wij blij: zij leve lang hoera hoera zij leve lahang hoera hoera zij leve lang hoera hoera....! Lang zal ze leven lang zal ze leven lang zal ze leven in de gloria in de gloriiiiaaaa in de gloriiiaaaa! hieper de piep... HOERA!
Lieve Anous,
Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat zie je er jong uit voor 40! Dat zou je niet zeggen! Komt vast door de Griekse zon! (PS. gebruik wat zonnenbrand aub!). We wensen je een hele gezellige dag toe en we zullen hier een wijntje op je drinken!
Dikke kus van Eliz en Marije -
23 April 2006 - 10:53
Rebec:
GEFELICITEERD ANOUS!!!héél veel plezier vandaag!
kus,rebec -
23 April 2006 - 11:38
Vera:
Van harte gefeliciteerd!! Maak er een leuke dag van.
Liefs Vera -
23 April 2006 - 12:34
Yvette:
Hai anous!
Gefeliciteerd met je verjaardag! veel plezier vandaag in het zonnetje!:)
xx ief -
23 April 2006 - 15:36
Marianne:
He oma !!
Van harte gefeliciteerd met je veraardag!!
Leuk hoor om al je verhalen te horen en op deze manier hebben we toch nog contact.
Heel veel plezier daar.
Kus He2
23 April 2006 - 19:02
Caroline:
Ook nog gefeliciteerd van mij en Gerhard met je verjaardag. Wel gek zo'n laat paasfeest en zielig van de doden lammetjes..
Ik hoop dat je studio(-tje) beter gaat bevallen en tot de volgende keer.
xxx Caroline -
24 April 2006 - 09:03
Jelle:
Hey topper! Bedankt nog voor je kaartje, erg leuk te ontvangen altijd! Heel veel plezier aldaar en ik wacht op je volgende verhaal! Ga je goed, groet jel en fam. -
24 April 2006 - 12:01
Julio*:
HEEEYY ANOUS:p
howsie in griekenland of bosnie...... :S waar je ook ben. hier laatste tijd lekker weer. en ik heb allemaal nieuwe cricket spullen. verder nix speciaals behalve dat opa en oma uit spanje hier zijn
(K) Julius -
24 April 2006 - 20:57
Sindy:
Hee Noussie,
Bedankt voor je crea-bea kaartje! hihi En dan nu ook al zo crea aan je eigen site aan het bouwen, ik sta versteld! ;-)
Hee we hebben elkaar niet gesproken toen je ff in NL was, maarre...Guido??? (ik lees alle reacties, dus mis niets, of toch wel?)
Nog gefeli met je 30e verjaardag! Dikke verjaardagskus! Heb je het leuk gehad??
Nou meissie, we mailen/hyven snel weer!
Liefs,
Sin -
25 April 2006 - 09:55
Gerscha:
Hey anous, Kben blij dat je t naar je zin hebt. Klote van je douche! Dode lammetjes achter op scooters?!?! iehh. Btw nog een hele hele fijne (beetje late) verjaardag gewenst. Khoop dat je goed gefeest hebt.
Hier verder ook alles goed. Kga vrijdag naar frankrijk om nog 1 weekje te skien voordat de skis weer voor een half jaar opgeborgen moeten worden. Kga ze wel missen hoor mn rossi's!! Maar daar heb jij natuurlijk daar in t zonnetje helemaal geen last van. Ben je al begonnen met werken of nog niet? Nah ik ga stoppen met schrijven.
Hele dikke kuzke van Gers.
28 April 2006 - 05:44
Julius:
srry anous
ik ben nie door de voorronde van het HIT.:(
maja mijn tijd komt nog
Groetjes Julius -
02 Mei 2006 - 21:32
Ief!:
He anous!
En nog naar het zin? Voor mij is nu de tijd aangebroken om te vertrekken! nog een dagje thuis en dan lekker naar de zon toe om heerlijk 4 maanden te genieten!
Ik ben er idd nog achter gekomen hoe druk ik het de laatste week nog had! Tijd te kort eigenlijk om nog van alles te doen.
Ben benieuwd naar je verhalen en we houden elkaar op de hoogte!
Have fun!
xxx Ief