ECHT het laatste bericht uit et dorp...
Blijf op de hoogte en volg Anous
16 April 2006 | Nederland, Bloemendaal
Nu voor echt iedereen dan de laatste lieve groeten uit Bloemendaal, op naar het zonnige en warme Griekenland!!
xxx Anous
16 April 2006 - 18:34
Veertje:
Hee anous,
Ik ben trots op je!! Oma achter een computer hihi.
Ik wil je heel veel succes en plezier wensen in Griekenland en pas goed op je zelf!
Tot van de winter in Lermoos.
Liefs en een dikke kus Vera -
16 April 2006 - 21:02
Lineke:
Hey Anous!!
Ik had je nog even willen bellen vanavond, maar het is er helemaal bij in geschoten. Denk dat je nu niet meer gebeld wil worden, dus vandaar dat ik hier even een berichtje achterlaat. Geen idee wanneer je het zult lezen, maar goed. Heb je gisternacht nog gebeld (wist ook niet of je dat zou waarderen haha), maar ik stond 2 stappen van Jan Smit af haha! Hij gaf een optreden en hopla ik er meteen naartoe haha. Heb t ontzettend leuk gehad en nog meer fan geworden. Toen kwam 'sta op' erop, dus MOEST je wel bellen. Had alleen je Oostenrijkse nummer gebeld kwam ik later met mn zatte kop achter haha...dus ja beetje jammer.
Hoe was je etentje vrijdag gegaan? Was het lekker en goed verlopen? Ik heb vrijdag niks meer gehoord van mn sollicitatiegesprek, hoop dat 't niks negatiefs betekent. Hopelijk bellen ze deze week nog.
Nou meid, heel veel succes in Corfu, maar vooral heeeeel veel plezier!!
Dikke kus Lineke -
17 April 2006 - 11:26
Caroline:
Nou goed hoor helemaal zelf achter de computer.
Is wel een fijne site dit is niet zo moeilijk he..
Heel veel plezier en succes in Griekenland deze zomer en we houden via deze site contact . ( ik heb op het moment helemaal geen mobiel meer dus ik kan nog niet sms-en vandaar.)
Tot volgende winter !!! Doei!!!!
Groetjes Caroline en Gerhard.
Ps Marina is dus wel zwanger en ze krijgt de baby eind MEI!!!!
Ik heb het sinds januari gezegt...hihi -
17 April 2006 - 12:58
Ron Weerts:
ik ben nog steeds in de sneeuw dus obertauern.
dus het is niks geworden met guido?
ik moet hem morgen bellen.
ik heb nog een gesprek met een collega overhier wat we kunnen doen samen dus je hoort nog van me.
nou groetjes van uit de sneeuw en veel plezier in griekenland ron -
17 April 2006 - 17:05
Robje:
Veel plezier en doe voorzichtig!! Tot in Lermoos!! Groetjes Robje -
18 April 2006 - 09:26
Gerscha:
Hey anous, als je dan in Griekenland tog op internet kan laat ik alvast een berichtje achter. Heel veel plezier in griekenland. khoop dat alles gaat zoals je wil. Geniet van het zonnetje, blijf van het skileraren spul af, anders wordt je te bruin!! Nah kzie je als je weer trug bent, of anders in oostenrijk, plus dat we nu gewoon in contact moeten blijven. Hele dikke knuffel en kuzke van mij: Gerscha -
18 April 2006 - 15:16
Leon:
Wat grappig zeg. Bedankt voor je kaartje. Het gaat snel je bent net terug van de sneeuw en nu al weer door naar griekenland. Goed man. Voor wie ga je werken? Hier gaat alles lekker. Ik zit goed in het werk. en das natuurlijk heerlijk. Alleen weinig tijd voor DE sneeuw gehad dit jaar, moet het met 2 weken doen verschrikkelijk.
Wens je heel succes in Griekenland Groet Lee -
18 April 2006 - 15:16
Leon:
Wens je heel succes in Griekenland Groet Lee -
18 April 2006 - 15:53
Rebec:
hey anous!!
bedankt voor je kaartje!héééééél veel plezier in griekenland!en laat je die rare grieken wel heel,hihi.
kus,rebec -
18 April 2006 - 16:29
Miss Kinky:
S-s-s-servus Oma Bonus,
ik lees dat je al lekker in greece zit, doe je goed;) Hoop dat je het naar je zin gaat hebben in Griekenland, maar dat zal vast helemaal goed komen. Weet zeker dat je die kids ook daar weer super gaat entertainen, 1 voordeel ze hebben daar geen Alpenrose-koters he:D Ga je volgend jaar in lermoos trouwens gewoon weer lekker de hele winter vervelen, maar dat koken op zaterdag houden we erin he!!!!! Heel veel plezier daar, we houden contact en zien elkaar sowieso in Lermoos wieder!
Tschussss Miss K. -
18 April 2006 - 17:05
Der Tommes:
servas habediehre griasti!! veel plezier en doe rustig aan. tot in lermoos! het beste ! groetjes..... en een kusje -
18 April 2006 - 17:06
Tamina:
Hallo anous..lustig dich hier zu sehen. viel spaß in griechenland und bis nächsten winter. alles gute.
liebe grüße aus lermoos tamina -
18 April 2006 - 17:40
Eliz:
nou, hier dan maar gewoon een groet uit bloemendaal (ipv al die internationale vrienden van je)! geniet ervan en gelukkig is je tas er weer! we contacten x -
19 April 2006 - 10:21
Maaike:
Hey Anous!
Bedankt voor je lieve kaartje, echt heel leuk, en creatief ;) Ontzettend veel plezier in het zonnige Zuiden. Ga je avonturen zeker in de gaten houden! Enjoy!
Liefs, Maaike -
19 April 2006 - 14:31
Marije:
Hi Anous,
hoe is het? ik heb je site weten te vinden(hij stond nog in mijn computer, lekker handig!).we houden contact! x Marije -
22 April 2006 - 15:24
Tamara:
Hoi Anous, even een klein berichtje om je heeeel veel plezier en succes te wensen in het zonnige Griekenland! WAUW!
Ik mail je gauw, groetjes Tamara