Weer een bericht uit ht oh zo zonnige Corfu!! - Reisverslag uit Kérkyra, Griekenland van Anous Maanen - WaarBenJij.nu Weer een bericht uit ht oh zo zonnige Corfu!! - Reisverslag uit Kérkyra, Griekenland van Anous Maanen - WaarBenJij.nu

Weer een bericht uit ht oh zo zonnige Corfu!!

Door: Anous

Blijf op de hoogte en volg Anous

24 September 2007 | Griekenland, Kérkyra

Hallo Allemaal,

Zo, na alle sms-jes en berichten uit NL dat het zo regent bij jullie....maar even een berichtje uit een heerlijk zonnig Corfu.

Hier gaat alles zijn gangetje....Ben natuurlijk erg sprotief bezig, (bijna) elke dag naar aqualand en weer terug fietsen. Het is maar 5 KM heen en (logisch) 5 KM weer terug. Toch is de heenweg wel zeker 10 minuten langer....daar zit een hele heftige klim in....die ik (heerlijk) als ik moe en voldaan weer naar huis ga heel hard af mag!!!!

Verder draai ik de kidsclub nu alleen...gaat prima. Is soms hard werken als die lieve kleine kinderen door elkaar....en ze willen allemaal zelf knippen en plakken. Het is wel echt heel leuk. Vooral het voorbereiden en het afwerken van een dag is soms zwaar, dan mis ik wel een collega met wie je et anders samen kan delen. Of als je brak bent dat je collega et die dag effe doet, maar nee, als ik brak ben moet ik het ook zelf doen. Maar de kinderen geven mij weer heel veel energie. En ze zijn nog zo lief. Normaak gesproken mogen ze vanaf 3 jaar komen. Ik had ze ook vanaf 2....Voor mijn gevoel heb ik nu mijn eigen kinderdagverblijf, maar dan ook nog op de manier waarop ik het wil!!! Dus dat is wel perfect!

Verder, zoals ik al schreef, doet de zon et prima hier!! Dus nog heerlijk genieten, elke vrije dag wel naar et strand en bij de kidsclub tussen het programma door, lekker met mijn boekje in de zon! Ben benieuwd hoelang de zon et nog doet hier....wordt toch al bijna oktober.

Over Oktober gesproken, de 29e vlieg ik naar huis. Nou zouden Em en Liz met een spandoek mij opwachten....was harstikke leuk bedacht. Ik vlieg echter op een giga onhandig tijdstip naar huis.NL met de TFL 122 van 23:30 en land dan in NL om 1:30....koffers halen zal op dat tijdstip wel snel gaan....dus sta tegen 2en wel buiten....is er een gek die mij op wil halen??? Nee hoor, grapje, ik neem gewoon de taxi!

Wel ben ik er dus weer vanaf de 29e om gezellige dingen te doen en weer biertjes te nuttigen in Du Theatre of in het Heemeltje! Ik heb er nu al zin in!

Hier gaat t ook nog steeds goed met de gezelligheid. Laatst was t ineens half 5...jaja zelf ik kan dat toch nog!!!! Maar meestal is het gewoon effe gezellig bij Hans, Wilde Rose wat drinken!

Al met al, hier gaat alles goed. Vorige keer had ik gezegd dat ik ging proberen wat foto's op mijn site te zetten, nou dat moment is dan nu toc echt aangebroken!!! Ga et zo proberen!

hee Veel Zonnige groeten uit Gouvia en ik laat binnekort wel weer wat horen!!!!

* Bar, binnenkort post in Amerika, ben bezig! Fijn dat et zo goed gaat met hockey!

*Broertje Klein....fijn al die smsjes terug!! Hoop echt dat et wat beter gaat met het win gebeuren. Hoorde van eef dat je stage loopt...gaat alles goed? In Nov sta ik langs de lijn!

* Liz, kan jij mij het nieuwe adres van marije door sms-en?! En eh, mijn laptop proces neemt behoorlijk vaste vormen aan!!!

* Ollie, al wat gehoord over het vliegen???

* Em, volgende TD ben ik erbij (hoop ik) dan gaan we gewoon samen!!

* Kirsten, bij jou nog alles goed in Tunesie??

* Femkge, wanneer sms je je adres??

* Robje, is echt een super aankoop geweest dat hoofdlampje!

* Miranda, suc-6 met de laaste loodjes

• 24 September 2007 - 15:18

Kirsten:

Ha Anous, leuk weer wat berichten te lezen uit het zonnige Corfu, wel beter dat je het lekker op je eigen manier kunt doen in de kidsclub! Ik vlieg de 30ste naar NL, wordt weer ff tijd voor een date in NL dacht ik zo, kunnen we weer even bijkletsen over het afgelopen jaar! Succes met de laatste loodjes en groetjes aan alle bekende op Corfu.... wat is het toch een prachtig eiland he.... xx uit Tunesie!

• 24 September 2007 - 15:33

Bar(groot):

hey bonus,
    hier ook nog steeds zonnetje.niet altijd prettig om in 30 graden 2 uur lang te trainen maar je raakt er aan gewend. Ik ben wel jaloers als ik die fotos van je zie. wat een natuur! dat wil ik ook!
    heb je al zin in thanksgiving? heeeel veel eten en american football kijken? die familie van kacie is echt super gezellig, dus het wordt vast leuk. en ik ga je gewoon een dagje indiana laten zien. misschien kunnen we dan wel in mijn kamertje in esch hall overnachten. we zien wel.
    spreek je snel weer.
    xxx
    bar

• 24 September 2007 - 16:25

HEy Anous:

De zon...Mmmm die mis ik wel een beetje hier hoor. En vooral als ik dat zo hoor, zie ik het allemaal wel weer voor me.
    Leuk te lezen hoe het gaat en knap hoor dat fietsen elke dag. Wel heerlijk trouwens!
    Ik kan het wel voorstellen dat het druk is met kleine kinderen. Die vergen natuurlijk veel aandacht!
    En je dag afsluiten met iemand was wel lekker geweest. Zoals je weet ben ik bezig met mijn rijbewijs en de eerste 2 weken van Okt. is hij op vakantie.
    Die andere 2 weken als jij het waarschijnlijk wat drukker heb, moet ik zeker lessen. Zoals het nu er naar uit ziet kom ik niet gezellig bij je langs.:(.
    Voor de rest gaat het hier ook goed, nog steeds niet echt werk. Ben druk bezig!!

Ik wil eigenlijk wel ff je email adres hebben. Patricia al een tijdje terug om gevraagd maar nog niet gehad.

Nou..heel veel plezier nog he! Werkze...

Liefs van karina

• 24 September 2007 - 16:50

Annemarie:

hi lieve anous,
    wat is het toch gezellig over je leventje te lezen. Hier niets anders dan regen dus zou dan ook graag met je willen ruilen.en de kinderen neem ik er dan ook wel bij. wel ik hoop dat als je weer terug bent in het bloemendaalse dat je gelijk met ons mee gaat spelen want ik mis je positieve steun echt wel.Tot snel
    kus annemarie

• 25 September 2007 - 06:45

Esther:

Heej Anous,

Ik hoor het al, je mist mij om de troep op te ruimen ;-)
    Mooi dat je het zo naar je zin hebt! Wij ook hoor! We zijn nu in Byron Bay en daar is het lekker warm, wordt nu alleen maar warmer! Maar je houdt onze site toch ook wel bij he?
    Doe je Hans even de hartelijke groetjes en wat is de WildRose mooi geworden he en anders!! Werkt Anneta nog in Aqualand en snorremans? Nou meis, geniet en veel plezier in je eigen kinderdagverblijfje.

Kus Es, Xx

• 26 September 2007 - 15:27

Pleun:

Ik wil ook een biertje met je drinken bij Hans en potje Yathzeeen!!

Hahahah veel plezier

XXX Pleuni

• 28 September 2007 - 14:56

Rolf Van Maanen:

Dag mijn lieve dochter,

Ik lees dat het nog steeds goed met je gaat. Prima zo. Ondanks dat Faiek al sinds begin september weg is, slaap ik nog niet op de Potgieterweg. Ik heb een nieuw bed gekocht en dat was reden om mijn slaapkamer opnieuw te schilderen. Aldroy van de cricket is daar nu mee bezig. Volgende week is het klaar. Dan komt het volgende project: het schilderen en herinrichten van de livingen en keuken.
    Faiek heeft geen gebruik gemaakt van jouw etage. Wel doet dat op dit moment Jan Willem, het broertje van Dorus. Telefonisch zal ik je daar meer over vertellen
    Mail mij daarom even je Griekse nummer dan kan ik je mobiel bellen.

Groet, ook van Dorus en kids. Hoop je snel te spreken.

Pappa