Via Nederland weer naar de volgende locatie
Door: Anous
Blijf op de hoogte en volg Anous
24 Augustus 2007 | Nederland, Bloemendaal
Zo, inmiddels zijn jullie nu vanalles op de hoogte van wat ik heb beleefd sinds ik vorig jaar naar Oostenrijk ben gegaan. Ook voor mij zelf handig, kan ik kijken wat ik allemaal gedaan heb. En natuurlijk een goede stimulans dat ik het maar weer eens moet gaan bijhouden. Ik zal dus toch maar eens wat vaker een computer op moeten gaan zoeken en een verhaaltje typen! Me niet meer verschuilen onder het motto dat ik het allemaal niet snap en dat er geen computers zijn! Ik ga natuurlijk nix beloven maar zeker mijn best doen!
Tot nu toe heb ik het allemaal best aardig bijgewerkt vond ik zelf. Ben 3 dagen geleden aangekomen in Nederland vanuit Turkije. S'nachts naar het vliegveld, inckecken ging prima. Als een klein kind wilde ik natuurlijk graag bij het raam zitten. Was geen probleem was het antwoord. Ik helemaal blij, tot ik het vliegtuig in kwam, ik zat naast het raam, er zat echter nog een stoel (die verkeerd om stond) tussen mij en het raam in, voor de stewardess. Kon ik nog niet naar buiten kijken....
Thuis alleen maar gewassen en een beetje uitgerust. Kwam er thuis (en daar in Turkije ook al) achter dat het toch wel erg vermoeiend is telkens alleen voor de groep moeten staan. Je moet over alles al nagedacht hebben, alles goed voorbereiden. Er is geen collega aan wie je het even kan overlaten.
Nu ga ik naar Corfu, jaja, ik ga weer terug! Heb daar echt wel erge zin in. Had het nooit verwacht dat ik daar naar toe terug ging, maar toch gekregen. Zijn nu nog actief opzoek naar een plekje voor mij in Gouvia, want vanaf 9 sept zal ik het daar (weer) alleen gaan draaien. En moet ik dus elke dag weer lekker fietsen! Is wel goed voor mij na 6 weken (gevoelsmatig) stil zitten! Heb er in iedergeval zin in! Zal jullie (aangezien mijn pagina nu is bijgewerkt) op de hoogte houden van hoe en wat!
Morgen is de dag dat ik wegga, wordt fijn door mijn paps naar het vloegveld gebracht....hoef ik dus niet zo actief te sjouwen met mijn 2 grote tassen met ongeveer 40 kilo daarin! Heb ik wel keurig zelf gedaan toen ik terugkwam uit Turkije. Momenteel ligt alles nog verspreid (wel schoon gelukkig) in mijn kamer en moet het allemaal nog mijn tas in. Gaat natuurlijk wel lukken, voelt alleen niet zo als je alles ziet liggen! Wat neemt een mens toch altijd veel mee!
Ik ga dus mijn best doen, hoop dat jullie alleaal ook weer je best blijven doen om een reactie terug te schrijven. dat zal voor mij de stimulans bevoorderen! Ik wens jullie allemaal een mooie nazomer en een goede tijd!
Lieve groeten Anous
Het volgende berichtje komt dus uit Corfu!
24 Augustus 2007 - 11:21
Lineke:
Hey Anous!
Jij duikt ook van het één in het ander he...geweldig! Nou geniet ervan daar...en houd ons op de hoogte!
Lineke -
24 Augustus 2007 - 13:04
Sindy:
Hee Noussie,
Leuk om je verhalen te lezen en alle foto's te zien. Turkije was wel top zo te zien, ook vanwege de schildpadden en dolfijnen, maar de piratendag zag er ook top uit!
Nu dus alweeeeeer de hort op! Nouja, geniet er lekker van. Laat je het weten als je weer in NL bent en dan iets langer blijft, dan kunnen we weer ff daten.
Wij zijn net terug uit Frankrijk, helemaal super gehad. Check de foto's op m'n hyves voor o.a. de luchtballonvaart in La France...
Tot snel, dikke kus,
Sin -
25 Augustus 2007 - 02:48
Yvette:
He Anous!
Hier even een berichtje vanuit China!
Jeetje, weer naar Corfu! Lekker hoor..Weet zeker dat je daar een leuke tijd tegemoed gaat!!
Hier is het ook helemaal super. Mijn reis zit er bijna op! We gaan vanavond naar Hong Kong en volgende week vlieg ik alweer terug!
Laat je weten wanneer je weer terug komt? Misschien gaat het ons dan wel lukken om een borrel te nemen in haarlem?
Denk dat we een hoop bij te kletsen hebben!
Veel plezier! xxx Ief -
27 Augustus 2007 - 06:32
Esther:
Heej Anous,
Was leuk om je nog even te spreken op MSN voordat we allebei vertrokken. Jammer dat we elkaar niet op Schiphol tegen kwamen. Voelt het weer vertrouwd op Corfu. Hier niet hoor, Bangkok is een stinkstad! Vanavond vertrekken we naar Chiang Mai. Je weet onze site he. Veel plezier op Corfu en groetjes aan Hans.
Xx -
27 Augustus 2007 - 12:03
Kirsten:
Ha Anous! zo te zien aan je foto's heb je je prima vermaakt in Turkije, leuk zeg. Ben wel een beetje jaloers hoor, te lezen dat je weer terug gaat naar Corfu!! Hebben daar echt een top tijd gehad he, afgelopen zomer! Maar goed, ga er lekker van genieten en heel veel succes! ff een date plannen als we weer terug zijn in NL? Ben benieuwd hoe het verder met je gaat. Groetjes uit Tunesie, Kirsten -
29 Augustus 2007 - 13:26
Pleuni:
Proost je dan je volgende Mythos op ons Corfu dames!! Wat gaaf dat je terug gaat miss mythos!! Doe je heel veel groetjes aan Hans!!
Ben benieuwd hoe het weer is terug op Corfu.
Dikke kus -
05 September 2007 - 16:55
Carla:
Hey Anous!
Toppie dat je naar Corfu teruggaat! Heb zo'n heimwee af en toe!
Ga je in Gouvia ook de boot draaien? Dat zou dit jaar toch niet doorgaan? Ik heb dat vorig jaar een week gedaan, was echt wel super. Maar ik ben toch meer iemand die onder de mensen moet zijn en moet kunnen stappen en dat had ik toen wat minder.
Gave foto's heb je!
Zie dat je ook in Tibet bent geweest! Dat was eigenlijk mijn planning voor volgend jaar, maar ik ben bang dat het te hooggelegen is voor me met mn astma, de lucht is daar veel ijler. Of viel dat wel mee?
Nu staat in ieder geval eerst Ghana aankomende maand op de planning en volgend jaar Peru!
Nu ga ik je weer volgen hoor! Als jij je best doet wat meer te typen, doe ik mijn best meer te reageren!
hahaha!
Liefs Carla