De laatste week
Door: Anous
Blijf op de hoogte en volg Anous
20 Oktober 2007 | Griekenland, Kérkyra
De laatste werkweek is begonnen! Vandaag de laastste kinderen ontvangen en dan.....dan is het weer tijd om naar huis te gaan...en ik kan jullie wel vertellen dat ik daar best zin in heb!!!
De afgelopen weken waren rustig, je ziet om je heen veel hotels al dichtgaan en het dorp Gouvia waar ik woon sterft ook langzaam uit.
2 weken geleden was mijn laatste week alleen. Was echt heel gezellig, ook omdat de gasten erg leuk en gezellig waren. Dus die week had ik weer in de pocket.
Vorige week een collega erbij gekregen!! Janneke de hostess van Sidari ging kiddyrep worden.....moest ze ineens met mij gaan knustelsn en kinderspelletjes doen. Gelukkig scheelde het dat het herfstvakantie was en dat de leeftijd van de kinderen weer omhoog ging. Eerst had ik kinderen van 3 en 4 jaar oud, nu tussen de 5 en de 12. Is wel onwijs gaaf want ze snappen en begrijpen echt alles. Nou hadden we nog mazzel ook met de groep die we deze week hadden, die waren uberenthousiast....alles vonden ze leuk. En wat zat er ook mee.....Inderdaad het weer!!! De hele week hadden we zon! OP onze vrije dag, maandag zijn we heerlijk naar het strand gegaan en ook echt nog verkleurd! Alle spelletjes met de kinderen veel buiten gedaan....Op en top! Vandaag afscheid genomen op het vliegveld en....de nieuwe (en laatste) kinderen nog niet gezien....Wat een groot nadeel is de komende week is dat het weer niet meezit....Vandaag is het omgeslagen....het regent nu al flink en volgens erwin krol hier, blijft dat het doen tot en met woensdag of donderdag. Gelukkig heb ik vorige week een paar kaplaarzen gekocht....Ik kan er tegenaan!!!! We zullen het wel zien wat het wordt.....veel kan je er toch niet aan veranderen. Verder moeten we heeeeeel hard werken, want heel de kidsclub, alle spullen en speelgoed en merchandische moet ingepakt worden....zijn we vast nog wel effe zoet mee!!
Verder zijn er nog 2 dingen gebeurd, verder was et saai en stil. Ding 1, tja, dat deed ik dus zelf, kon daardoor ook niemamnd de schuld geven.....Ik ging een handwas doen, gooi al mijn was in een bak met water en meng dat goed door elkaar zodat alles goed nat is....zie ik ineens een rood touwtje, KUT dat is mijn (werk) telefoon. Hem er snel uitgehaald en ja hoor, hlve scherm staat al vol water...Ik heel hard schudden, en batterij en sim er uitgehaald. De zon scheen, hem maar even laten drogen, die middag voor de arco gehangen, die ook op verwarming kan. Toen heeft ie wel 4 en half uur voor 26 graden gehangen....en HIJ DOET HET NOG!!!! NEC is echt een wereldmerk!!!
Het andere wat we meegemaakt hebben is gewoon leuk...we gingen zondagavond naar de kroeg, de wild rose (wat verrassend) en toen hebben we gooische vrouwen gekeken!!!! Dat was echt leuk!!!! Helaas gaat dat feest nu dus niet meer door want ook DE kroeg is dicht....Afgelopen week 2nachten in hotel Aqualand geslapen, daar hebben ze schotel, dus 2x onderweg naar morgen kunnen kijken......Nu zo meth et weer wat we hebben wil ik wel graag weer lekker warm televisie kijken.
Vannacht erg over de winter en Lermoos gedroomd, niet zozeer omdat ik daar zin in heb.....wat ik zeker heb. Meer dat het vannacht zo koud was dat ik het accocieerder met de winter...>Gelukkig heb ik mijn slaapzak mee, zal ik vanavond maar gebruiken!
(ik weet dat het bij jullie veel kouder is, maar toch!!)
Ik doe jullie de groeten vanuit Corfu, ik plak er zo nog wat leuke foto's bij en hoop jullie allemaal weer snel te zien in Nederland!!!!
Waarschijnlijk typ ik volgende week nog echt het allerlaatste berichje! Deze voelt nog niet als laatste omdat ik nog een week moet werken!
Veel suc-6 iedereen, weet nu wat jullie meemaken met de hele dag regen!!!
Lieve groeten van Corfu
* Liz, zou jij op zondagavond, 2x gooische vrouwen op willen nemen?? Thanx dat je al een leuke band maakt!
* Fem, bedankt voor het regelen van het treinkaartje!!
* Pap, ik bel je van de week over hoelaat ik aankom!! Ik heb cricket gezien vandaag hier! De under 15 moest spelen, echt heel grappig!
* Steff, kan niet wachten op dat kopje thee wat al klaar staat!
* Kirsten, gaan jou laatste loodjes ook goed??
* Marije, heel de verhuizing goed gegaan??
* Hans, suc-6 morgen, weer effe punten halen!! Appeltje eitje??? Vergeet vorige week maar gewoon!
* Eef, samen weer een keer naar hans kijken?!!
21 Oktober 2007 - 00:19
Bar:
hey bonus
ik had net een heel verhaal getypt maar dat is opeens weg:s naja ik schrijf dit weekend ook nog wel wat op mn waarbenjij. mama komt woensdag en ik kan echt niet wachten! ik laat dr ook niet meer gaan:P.
snel keertje skype??
xx -
21 Oktober 2007 - 10:15
Sylvia Wijsman:
He Anous, dat het er al weer bijna op zit. De jongens kijken af en toe naar het blauwe huis om te zien of je er al bent maar nu kan ik zeggen dat je echt bijna terug bent. Flip Dries en Stijn verheugen zich je te zien en als je aanbod nog loopt maken we een oppasafspraak als je weer helemaal gesetteld bent.
Succes met de laatste loodjes!
Sylvia -
21 Oktober 2007 - 19:34
Miranda:
hey anous,
Wat gaat de tijd dan weer snel he? Heb ondertussen een andere baan nog ff volhouden bij het oude per 12 november lekker ergens anders. Hier is het echt koud maar momenteel wel droog dus dat is wel positief. Ook weer een jaartje ouder geworden dus moet nu ondertussen aan een rolator gaan denken denk ik :)flauw. Ik wens je alvast een goeie vlucht volgende week tot wanneer ben je nou in Nederland?
Liefs Miranda -
22 Oktober 2007 - 11:00
Kirsten:
Ha nous! alles goed? hier hebben we morgen ook de laatste aankomst, heerlijk. Tis op dit moment wel bere koud.... hoop dat de zon nog ff komt, maar anders zal het aclimatiseren in NL meevallen haha. Geniet nog even van je laatste week!!xx ook aan de anderen! -
26 Oktober 2007 - 09:11
Marten :
DIT JAAR ECHT EEN BIERTJE DRINKEN!!!!!
XXX MARTEN -
02 November 2007 - 09:18
Camie43@hotmail.com:
hoi Anous,wat is je emailadres?Ik wil je een aantal foto,s van schilderijen sturen van mijn cursisten.daaaaaag,Camie Ebbinge